صفحه اصلی اخبار پايان فراز و نشيب هاي طرح جامع مالياتي

اوقات شرعی

اظهارنامه مالیاتی


راهنمای مودیان

جهت دریافت فایل راهنمای مودیان اینجا کلیک کنید

نرم افزار كمكي جهت تكثير اظهارنامه

Template url :
www.khr-gto.com

پايان فراز و نشيب هاي طرح جامع مالياتي

پرتال اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی - پرتال خراسان رضوی

پرتال اداره کل امور مالیاتی خراسان رضوی - مالیات - معافیت - دانشکده امور مالیاتی - ارث - اظهارنامه - ممنوع الخروج - پرتال شرکت سازه های اطلاعاتی راژمان - امور مالیاتی - مالیات بر ارث - مالیات بر درآمد - مالیات بر شرکت ها
Designed by : طراحي قالب هاي حرفه اي وب سايت

Rajman Enterprise Portal:

پورتال سازمانی راژمان

پرتال سازمانی راژمان پورتال سازمانی راژمان

پرتال اداره کل امور مالیاتی استان خراسان رضوی قدرتمند شده با پرتال سازمانی راژمان و پیاده سازی شده توسط شرکت سازه های اطلاعاتی راژمان

پرتال اداره کل امور مالیاتی استان خراسان رضوی
Portal template designed by : طراحي قالب هاي حرفه اي وب سايت
پايان فراز و نشيب هاي طرح جامع مالياتي مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط روابط عمومی   
چهارشنبه, 19 اسفند 1388
رئيس کل سازمان امور مالياتي تاکيد کرد :
پايان فراز و نشيب هاي طرح جامع مالياتي

رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور در همايش تخصصي تبيين  طرح نظام جامع  مالياتي  گفت : طرح جامع اطلاعات مالياتي به عنوان يکي از عظيم ترين پروژه هاي ملي کشور ، عملا به دليل فراهم نشدن زمينه ها و بسترهاي لازم براي اجراي آن در طي برنامه سوم و چهارم توسعه با فراز و نشيب هايي روبرو بوده و مرحله اصلي اجراي اين طرح که شامل شکل گيري نظام يکپارچه مالياتي به عنوان شاکله اصلي آن است ، به برنامه پنجم توسعه کشيده شده است .
 به گزارش رسانه مالياتي ايران ، دکتر علي عسکري در مراسم افتتاحيه اين همايش که روز چهارشنبه 12 اسفند ماه و باحضور مسئولان وزارت امور اقتصادي و دارايي ، روساي کل سازمان هاي تابعه و مقامات ارشد دستگاه ها و نهادهاي مرتبط با اين طرح برگزار شد ، تصريح کرد : معمولا طرح هاي بسيار بزرگ در کشور ما با فراز و نشيب هاي متعددي روبرو مي شوند و گاه اجراي برخي پروژه هاي ملي آنقدر طولاني مي شود که اساسا ماهيت و اصل طرح زير سوال مي رود .
وي با بيان اينکه در حال حاضر اين طرح در وضعيت مطلوبي قرار دارد ، تصريح کرد : امروز طرح جامع مالياتي مشکل منابع مالي ندارد و بايد با ايجاد انسجام فکري و مديريتي در اين مجموعه و زمينه سازي و بستر سازي لازم اين طرح را به مرحله اجرا درآورد.
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور ، در ادامه به اهداف طرح جامع مالياتي اشاره کرد و گفت : افزايش رضايت مندي موديان مالياتي ، افزايش درآمدهاي مالياتي و کاهش هزينه هاي اجرايي و عملياتي از مهمترين اهداف اين طرح به شمار مي روند .
وي افزود : طرح جامع اطلاعات مالياتي ، يکي از پروژه هاي طرح تحول اقتصادي است که اقتصاد کشور را از جنبه مالياتي متحول مي سازد و به همين منظور ، اين طرح در حال حاضر از پشتيباني هاي لازم از سوي مجريان طرح تحول اقتصادي برخوردار است .
دکتر عسکري با اشاره به اينکه بخش هاي متعددي از نظام مالياتي کشور طي سالهاي اخير به صورت مکانيزه درآمده ،گفت : عليرغم اينکه نظام مالياتي در برخي منابع مالياتي مکانيزه شده و مجموعه اي از بسته هاي نرم افزاري براي اين منابع تعريف شده ، اما با اين وجود يکپارچگي لازم در اين نظام نرم افزاري و بخش هاي مکانيزه شده وجود ندارد و در نتيجه نظام مالياتي کشور از کارآمدي لازم برخوردار نيست .
وي ادامه داد : مهمترين مزيت طرح جامع مالياتي اين است که با اجراي نظام يکپارچه مالياتي ، بسته هاي مختلف نرم افزاري که به شکلي پراکنده  در هم تنيده شده ، با هم مرتبط مي شوند ، بعلاوه اينکه اطلاعات مهم مربوط به ذينفعان در نظام مالياتي را نيز استفاده خواهد کرد .
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور تصريح کرد : طرح جامع مالياتي اگر چه ساختاري پيچيده دارد اما هدف آن پيچيده ساختن امور نيست ، بلکه هدفش ساده سازي و شفاف سازي فرايند هاي مالياتي است به گونه اي که بتوان بر بسياري از مشکلات و موانع مالياتي فائق آمد و عدالت را در سطوح مختلف نظام مالياتي به مرحله اجرا درآورد . بنابر اين نبايد اين القا در جامعه ايجاد شود که طرح جامع مالياتي در صدد پيچيده ساختن فرايندهاي نظام مالياتي است .

دکتر عسکري افزود : اگر نظام مالياتي کشور مي خواهد همتراز نظام هاي مالياتي مطرح جهان قرار گيرد، بايد اعتماد موديان مالياتي را به خود جلب نموده ، فرايند وصول ماليات را تا حد ممکن ساده کرده و شرايطي را فراهم آورد که هر مودي در هر نقطه از کشور بتواند در همان محل زندگي و بدون مشکل و صرف هزينه ، ماليات خود را با رضايت خاطر پرداخت کند .
وي ، در ادامه به اهميت بسترسازي و اطلاع رساني در خصوص اين طرح ملي اشاره کرد و گفت : وقتي يک پروژه عظيم ملي در حال اجرايي شدن است بايد متناسب با آن به اطلاع رساني و بسترسازي براي آن پروژه پرداخت که در رابطه با طرح جامع مالياتي ، مي توان با برگزاري همايش هاي تخصصي به منظور آشنايي بخش هاي مختلف اقتصادي و نهادهاي نظارتي  و اطلاع رساني موثر از طريق رسانه هاي جمعي ، بستر لازم براي اجراي اين طرح را ايجاد کرد .
دکتر عسکري با اشاره به تشکيل شوراي راهبردي طرح جامع مالياتي و متعاقب آن شکل گيري شوراي راهبري اين طرح که هر هفته يک جلسه با حضور اعضا برگزار مي کند ، اظهار داشت : برگزاري چندين جلسه شوراي راهبري ، به تغيير ساختار اجرايي طرح و ايجاد سازماندهي جديد در اين زمينه منجر شده و در ادامه چندين نشست تخصصي به منظور اطلاع رساني در خصوص ماهيت و اهداف اين طرح برگزار شده است .
وي با بيان اين مطلب که نظام کنوني مالياتي کشور ، نظامي کارآمد نيست ، گفت : نظام مالياتي از نظر اجرايي ، يکپارچگي و انسجام لازم را ندارد و اداره اينچنين سيستمي نيز پيچيدگي هاي خود را دارد . از اين رو ، براي رفع اين نقيصه بايد طرح جامع مالياتي را با سرعت بيشتري دنبال کرد .
رئيس کل سازمان امور مالياتي کشور در ادامه به اهميت درک شرايط و مسايل بيروني نظام مالياتي اشاره کرد و گفت : براي موفقيت در اجراي اين طرح ، ابتدا بايد قاطبه دست اندرکاران نظام مالياتي و ذينفعان طرح جامع مالياتي ، به تحقق اين طرح باور داشته باشند و در قبال آن احساس تعهد کنند و دستگاه هاي اجرايي نيز براي برداشتن موانع پيش روي اين طرح ، وارد عمل شوند .
دکتر عسکري در ادامه به نشست هاي متعددي که با حضور نمايندگان شرکت Bull فرانسه صورت گرفته اشاره کرد و گفت : در چندين جلسه برگزار شده ، انتظارات سازمان و اهميت اين طرح به نمايندگان اين شرکت گوشزد شده و از آنها خواسته شده که اطمينان دهند که طرح با استانداردهاي لازم به اجرا درآيد و هم اکنون در حال تهيه داده هاي اوليه منابع مالياتي براي ارايه به کارشناسان اين شرکت هستيم .
وي همچنين از تشکيل دفاتر رابط طرح جامع مالياتي در استانها خبر داد و افزود : با تشکيل اين دفاتر  ، مسايل و مشکلات پيش روي اجراي اين طرح در استانها ، در همان مجموعه ها حل و فصل خواهد شد .
وي در پايان با تاکيد بر لزوم تقويت و تداوم آموزش همکاران سازمان براي آشنايي با اين طرح ، خاطرنشان کرد : دست اندرکاران نظام مالياتي کشور بايد بتوانند ضمن شناخت شرايط دروني و بيروني اجراي اين طرح ، پاسخگوي سوالات و ابهامات ذينفعان طرح جامع مالياتي ، مردم و دستگاه هاي اجرايي باشند .  
گفتني است ، مقامات بلند پايه اقتصادي و مالياتي کشور در قالب يک همايش دو روزه گرد هم آمدند تا در جريان آخرين تحولات طرح نظام جامع مالياتي کشور قرار گيرند . نشستي که نتايج پرباري در بر داشت ؛ از جمله تقويت همگرايي براي هموار کردن مسير اجراي اين پروژه عظيم IT ، که با اجراي آن ساختار اقتصادي کشور با زيرساخت هاي اطلاعاتي به شکلي عميق و گسترده پيوند خورده و شفافيت و پويايي اقتصاد را در حوزه مالياتي به دنبال خواهد آورد .

 

 
آخرین بروزرسانی درچهارشنبه, 19 اسفند 1388
 

پرتال امور مالياتی خراسان رضوی

امروز170
این هفته1521
این ماه2307
مجموع307124